Kunder & Partners

Jannie Sörensen
Jannie SörensenPorsche Center
Läs mer
”Upfront hjälpte oss både med att samordna vår telefoni i en ny växellösning och även förstärka inomhustäckningen i våra lokaler. Både leverans och support är i världsklass och man får alltid ett glatt bemötande när man kontaktar dem.”
Johanna Jansson
Johanna JanssonÖSK Fotboll
Läs mer
”För oss på ÖSK Fotboll var Upfront ett självklart val av leverantör för vår växel. Med deras proffsiga attityd och tydliga kunskap inom branschen behöver vi inte fundera på tidskrävande telefonifrågor utan kan fokusera på det vi är bäst på: Vinna fotbollsmatcher!

Att de är ett roligt och enkelt företag att ha att göra med är även ett stort plus eftersom vi värdesätter långsiktiga relationer!”
Karolina Landin
Karolina LandinByggtemagruppen
Läs mer
””Valet av Upfront som leverantör föreföll sig naturligt efter vi träffat dem och tilltalats av deras öppna dialog samt förmåga att utforma en komplett telefonilösning utifrån stor lyhördhet för våra behov och önskemål.

De har också ett stort fokus på service och tillgänglighet tillsammans med ett miljökoncept som ligger helt i linje med våra egna värderingar.”
Joakim Ohlén
Joakim OhlénCurira
Läs mer
"Vi stod inför en expansiv fas och behövde samordna våra bolags telefoni på ett smart sätt och att välja Upfront som partner att sköta detta åt oss gör att vi får en outsourcad telefoniavdelning med stor rutin samtidigt som vi kan fokusera på att fortsätta trygga och utveckla bra assistans."
Thomas Pehrson
Thomas PehrsonSkyllbergs Bruks AB
Läs mer
"Vi hade en äldre kundplacerad växel och behövde modernisera vår kommunikation. Utmaningen för oss låg i att vi har en väldigt mixad miljö med allt från kontorsanvändare till industripersonal som arbetar i bullriga miljöer.

När Upfront presenterade sitt förslag kändes det som de förstod precis vad vi var ute efter. Efter en smidig driftsättning använder vi nu en lösning med både mobila anknytningar, Softphones och fasta IP-telefoner. I våra industrilokaler monterades blixtljus så personalen ser när det ringer trots hög ljudnivå. Att de sedan förvaltar vår lösning med service och support i toppklass gör också min vardag betydligt enklare. "
Henrik Mörck
Henrik MörckLänsförsäkringar Fastighetsförmedling
Läs mer
”När det var dags att se över vår telefonilösning anlitade vi Upfront att sköta upphandlingen.
Efter att noggrant sett över våra behov presenterade de en lösning som både var anpassad efter vår verksamhet och sänkte våra kostnader. En annan stor fördel var att vi i princip inte behövde lägga ned någon tid alls på bytet då de skötte allt runt driftsättningen på ett smidigt sätt och avslutade med en tydlig användarutbildning.”
Föregående
Nästa
Ett urval av våra kunder: