Mobil Inomhustäckning

Bra mobiltäckning inomhus

De flesta företag använder idag mobila lösningar gällande tal och data. Att ha tillgång till bra mobiltäckning inomhus ses idag som en självklarhet och är ofta verksamhetskritiskt.
Trots att täckningen utomhus är fullgod finns det olika faktorer som påverkar inomhustäckningen. En av dem är nya byggtekniker med energisnåla hus som ofta ger avsevärt sämre mobiltäckning. En annan kan vara terrängen i området fastigheten finns.

Vad som också är viktigt att känna till är att 3G-näten nu är under avveckling och har ni sedan tidigare en repeater-lösning som inte stödjer 4G behöver denna uppgraderas.

Upfront får mobiltäckningen att fungera och gör det enkelt för er som kund.

Vi projekterar och installerar oavsett operatör och ser också till att ni har godkännande från Post- och telestyrelsen vilket är nödvändigt för denna typ av utrustning. Ni kan med andra ord luta er tillbaka medan vi ser till att täckningen kommer på plats.

Våra kunder finns bland annat i vårdsektorn, detaljhandeln samt bygg- och fastighetsbranschen och vi designar alltid kundunika lösningar och installerar över hela Sverige. Lösningarna konfigureras efter vald operatör eller helt operatörsoberoende och kan enkelt betalas per månad som en tjänst eller via traditionellt fakturaköp.

Kontakta Upfront nedan så hjälper vi er ta fram ett förslag.

Är du intresserad? Kontakta oss via formuläret nedan.

Några av våra referenser: