Upfront Mobile

Mobiltelefoner som tjänst

Upfront Mobile är vårt populära koncept där vi erbjuder mobiltelefoner som tjänst. En fast månadskostnad för hårdvara, support och inkluderad försäkring minimerar strul, maximerar ekonomi och sparar tid.

Med en dedikerad kontaktperson till ert företag ser vi till att ni alltid har ett uppdaterat avtal med aktuellt sortiment som dessutom har fullt ansvar för att hålla ordning på när det är dags att byta telefoner och ombesörja återtaget.

Dessutom är tjänsten är cirkulär då mobilerna återanvänds när våra kunder väljer att byta ut dem. Och som om inte det vore nog toppar vi detta med att plantera ett träd för varje mobiltelefon som levereras.

Haka på ni också och se till att ni får full kontroll på era mobiler, både hanteringsmässigt och ekonomiskt, samtidigt som ni bidrar till en bättre miljö.

Ett axplock av fördelarna:

Livscykelhantering

Vi erbjuder ett färdiga rutiner för hur telefonen inhandlas, används och återlämnas. Vi hjälper er gärna även med kundspecifik policy.

Enkelhet

Ni slipper äga och ta ansvaret för era mobiltelefoner. Ni säkerställer att alla användare har fullt fungerande telefoner med hjälp av support, garanti och försäkring.

Tydlighet

Diskussioner från användare om önskade modeller och när telefon skall bytas elimineras med hjälp av tydlig livscykel och policys.

Ekonomi

Inga oförutsedda utgifter. Ingen självrisk samtidigt som frakt inom Sverige ingår vid beställning och återtag. Lägre inköps- och driftskostnader för företaget.

Förlängd garanti

Garanti på mobiltelefonen under hela avtalstiden. (iPhone har vanligtvis enbart 12 månaders garanti).

Säkerhet och miljö

Ni säkerställer att telefonen avyttras korrekt både miljömässigt och säkerhetsmässigt genom en säker och certifierad process. Upfront planterar också ett nytt träd för varje såld enhet.

Finansiering

Enkelt att budgetera. Behåll likviditet och slipp äga utrustningen.

Försäkring

Inget åldersavdrag, ingen självrisk och snabb handläggningstid.

Support

Förstklassig support för alla era slutanvändare.

Är du intresserad? Kontakta oss via formuläret nedan.

Några av våra referenser: